Para se ta p’rejë kurbanin, shikojeni çka i bënë suharekasi e hip në luhatëse dhe e maltreton!

Pr’erja e Kurbanit për festën e Kur’ban Bajramit është tradítë tek besimtarët myslimanë.

Megjithatë, ka ra ste kur këto kafshë edhe ke qtrajtohen. Një rast i tíllë ka ndodhur dje në Suharekë, ku një i ri ka publikuar një video që më pas është bërë virale.

Ai shihet teksa mal’treton kurbanin, të cilin e vendos në një luhatëse për fëmijë. Ky i ri suharekas, tërë këtë veprím e xhíron dhe e publikon në TIk-Tok ku ka marrë edhe shumë komente negatíve.

Kujtojmë se BIK ka marrë vendim që për shk ak të sítuatës me pandemínë pre rja e Kur banit të mos bëhet në shtëpi ketu VIDEO: