“Mëngjes i tri shtë!”/ Koronavirusi i merr jetën artistit dhe pedagogut të njohur shqiptar ne moshe te re

Një lajm i tri shtë ka ardhur mëngjesin e sotëm për skulptorin e njohur Arben Bajo, i cili nuk e ka fituar betejën me COVID-19. Lajmi është konfirmuar nga miqtë e tij në rrjetin social.Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

“Mëngjes i trishtë! Duararti Arben Bajo nuk i’a doli dot, fitoi Covid-19! Paqe e përjetshme për ty mjeshtër!”, shkruan Arbër Kadia.

Bajo prej ditësh ishte duke “luf tuar” me COVID-19, por ditët e fundit gjendja e tij u bë më kritike.

3-vjeçari Arben Bajo, në profesion është skulptor dhe pedagog tek Universiteti i Arteve. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Arben Bajo ka çelur disa ekspozita personale brenda edhe jashtë vendit.