Linda Morina: “Hashimi është burrë shteti, Albini nuk e don Kosovën.” (VIDEO)

Linda Morina: “Hashimi është burrë shteti, Albini nuk e don Kosovën.” (VIDEO)
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Këngëtarja e njohur Linda Morina mbrëm ka qenë e ftuar tek emisioni Kojshia Show, ajo ka komentuar disa prej politikanëve të Kosovës. Linda Morina u shpreh se Hashim Thaçi është burrë shteti dhe shumë puntorë, ndërsa Albin Kurti nuk e don Kosovën dhe është dembel…. happpeni hapsirrën e më p00shtmee ndiqniii viideon e emisionit të plootë.