Lajmi fundit/Merret vendimi i ri per hapjen e kufirit ..

Pritej qe te hapej kufiri me Greqin ne 1 gu sht por ende eshte shtyre data pasi qeveria greke vendosur shtyrjen e bll okimit të kufirit me Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut dhe Turqinë deri në datën 14 g usht mbase dhe me shume nese gjendja nuk qetesohet.

Por sipas qeverisë greke deri në datë 14 gu sht kalojnë shtetasit shqiptarë me leje qëndrimi, shtetasit grekë, punëtorët sezonalë, anëtarët e familjeve të shtetasve grekë, diplomatët etj., por nuk lejohen turistët ndaj duhet te presin ne nje date tjeter pasi gjendja ne vendin tone eshte e rende dhe pritet nje date tjeter. Ndaj duhet te jemi te d urueshem deri sa gjenjda te qet esohet mos harroni te ruani distancimin social.