Lajm i mirë nga Gjermania! Disa persona mund ta kalojnë kufirin, por duhet të bëjnë këtë gjë

Lajm i mirë nga Gjermania! Disa persona mund ta kalojnë kufirin, por duhet të bëjnë këtë gjë.Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Siç ka bërë të ditur, Ministria e Punëve të Brendshme, partnerët në çift nga vendet jashtë BE-së, dhe të pamartuar nga e hëna mund të udhëtojnë sërish në Gjermani.

Kusht për këtë lehtësim në udhëtimin në Gjermani është sipas të dhënave të ministrisë një partneritet afatgjatë.

Ky do duhet të provohet përmes një banese të përbashkët të mëparshme jashtë apo përmes takimeve personale të mëparshme në Gjermani, që duhet të vërtetohen.

Krahas dokumenteve të udhëtimit, që duhet të provojnë takimet e mëparshme, duhet paraqitur një ftesë e partnerit që jeton në Gjermani dhe një deklaratë e përbashkët e nënshkuar për ekzistencën e marrëdhënies në çift.