Kjo çka i ndodhi Vjoses nga LDK-ja askush nuk e ka pritur!

Kjo çka i ndodhi Vjoses nga LDK-ja askush nuk e ka pritur!

Fadil Gashi, krye.tar i Degës së LDK’së në Klinë dhe anëtar i Kë.shillit të Përg.jithshëm të LDK’së, në T7, ka dhënë detaje për takimin e djeshëm të strukturave të LDK’së në të cilin është diskutuar edhe për zyrtarët e partisë të cilët kundërshtojnë vendimet që nxjerrë partia. Gashi ka thënë se nuk është diskutuar me emra të përveçëm JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON: