EKSLUZIVE : Ky ishte reperi i njohur qe u arr estua para pak minutash në Prishtinë

Pamje/Ngjarja si në filmat aksion, PO LICIA e Kosoves arr eston reperin e njohur Kosovar – VIDEO –

Pamje/Ngjarja si në filmat aksion, PO LICIA e Kosoves arr eston reperin e njohur Kosovar JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHMTE: