24-vjeçarja ndahet nga i dashuri pas 7 vitesh dhe për një javë e bëri me 7 bu.rra të tjerë: U shërova!

24-vjeçarja ndahet nga i dashuri pas 7 vitesh dhe për një javë e bëri me 7 bu.rra të tjerë: U shërova!

Kur del nga një lidhje shumë vjecare, me siguri mezi e merr veten, për shkak se je mësuar me atë person dhe të duket sikur nuk bën dot gjë pa të më në këtë jetë.

Megjithatë, ka gra që e kalojnë këtë periudhë duke u hedhur sa në krahët e një mashkulli e të një mashkulli tjetër.

Nadia Bokody është vajza e cila ka rrëfyer eksperiencën e saj se ksuale me 7 burra të ndryshëm brenda një jave, eksperiencë që e provoi pasi i dha fund një lidhjeje 7-vjeçare.

Nadia kishte marrëdhënie me një djalë për 7 vite dhe kur u nda prej tij, provoi të shkonte brenda një jave me 7 burra të ndryshëm.“U shërova, u ndjeva prapë e gjallë dhe me pëlqeu,” tregoi 24-vjeçarja për revistën “She Said”.